Spakenburgse Dagen 2024

De Spakenburgse Dagen, een grote levendige markt gehouden op de laatste twee woensdagen van juli en de eerste twee woensdagen van augustus. Een traditie die z’n bestaansrecht ruimschoots bevestigd heeft!

Een markt waar wij als Landgoedplant al ruim 25 jaar te vinden zijn! (Op de Westdijk naast Café Bu 2, bij de grote parkeerplaatsen van de voetbal clubs VV Spakenburg en VV IJsselmeervogels)…

Ga er heen en geniet van een heerlijk dagje in het mooie Spakenburg. Want de Spakenburgse Dagen zijn ieder jaar een feest om mee te maken, origineel, gezellig en bijna zonder uitzondering warm en zonnig! De schilderachtige Oude Haven ligt gedurende de Spakenburgse Dagen vol met authentieke botters, die je graag meenemen voor een tochtje over de Randmeren. De musea zijn op hun best! Ze verwelkomen je en maken je wijzer over de historie van het boeren bestaan in Bunschoten en dat van de vissers in Spakenburg.

Vrouwen in klederdracht zijn nog steeds een dagelijks, vertrouwd beeld. Op de Spakenburgse dagen zijn ook veel mannen en vooral veel kinderen weer in de oude dracht gestoken en zo doen de inwoners samen de oude cultuur herleven.

De 52ste editie van de Spakenburgse dagen vinden in 2024 plaats op:

Woensdag 24 juli 2024
Woensdag 31 juli 2024
Woensdag 07 augustus 2024
Woensdag 14 augustus 2024

10:00 – 17:30 (ivm de tijd die wij nodig hebben voor de opbouw zijn wij er al vanaf 6 uur en kunt u al ruim voor 10 uur bij ons terecht)

Parkeertip:
Komt u vanaf de snelweg Spakenburg binnen rijden, volg dan de borden “lang parkeren Westmaat”. De Westmaat is het parkeerterrein van VV IJsselmeervogels en VV Spakenburg. (gratis parkeren)
Via dit parkeerterrein kunt u met de auto tot aan onze standplaats komen. Handig voor als u uw gekochte planten wilt komen ophalen. U kunt het werkelijk zo inladen zonder iemand in de weg te staan. En als de situatie het toelaat helpen wij u graag met inladen.