Onze markten zijn dan wel afgelast, u kunt nog steeds bij ons terecht.

Op de vrijdag en zaterdag zijn we op twee plekken, met een mooie uitpak, te vinden.

Bij het Tuintje van Mijdrecht, Leicester 14 in Mijdrecht. Met zeer goede parkeergelegenheid.

En in Vrouwenakker bij Cin in Wonen (Woonwinkel met trendy, vintage en brocante producten). Vrouwenakker 4. Ook erg goed bereikbaar. U kunt parkeren langs de Amstel. Hier staan we overigens ook op de zondag.

Onze assortiment is op dit moment kleiner dan dat u van ons gewend bent. Wel kunt u ook een aantal soorten bij ons bestellen waaronder de Olijfboom (pracht exemplaren met extra dikke stam), de Toscaanse roos en de Polygala met zijn paarse bloemen in verschillende maten als struik en op stam en de Strelitzia Nikolai (zeer decoratief en met sierpot indien gewenst) en ook de leukste mini vetplanten, Eucalyptus, Bonsai’s, Sundaville, Pilea (de pannenkoekenplant), de Spaanse Roos, de Ananas plant, Callistemon (lampepoetser plant) en hele mooie Bougainvillea op stam. Wij bezorgen in heel de Randstad mits het lonend is. Dus maak vrienden/familie/buren enthousiast om ook iets te bestellen, en we komen u kant op. En dat is echt leuk om mee te maken want we toveren de mooiste planten te voorschijn. En binnen een mum van een tijd heeft u een reuze keuze uit de mooiste soorten planten voor een nette prijs. Voor informatie kunt u ons appen.

06 47 92 06 07

Graag tot ziens.

Koningsdag Zeist.

Landgoedplant is hier al vele jaren traditie getrouw te vinden op de Slotlaan.
Daar waar de Slotlaan en de 1e Hogeweg elkaar kruizen. Wij bieden u daar, zoals u van ons gewend bent, de mooiste binnen- en buitenplanten aan.

Lees meer

De Bloemenjaarmarkt Groningen vrijdag 10 april 2020

Op de laatste vrijdag voor Pasen, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. Landgoedplant is hier al ruim veertig jaar te vinden.

Lees meer

Eens per maand wordt in Düsseldorf de bekende Fischmarkt georganiseerd en dan staat deze sfeervolle markt, direct aan de rijn gelegen, helemaal in het teken van  “Inkopen / Lekker eten / Genieten”.  Dan transformeerd de Düsseldorfer Tonhallenufer tot een grote markt met een bijzondere flair – een culinaire belevenis op hoog niveau.  Natuurlijk aangevuld met Live muziek!

Lees meer