Seizoen 2023

Het marktseizoen is voor dit jaar ten einde. Zuidlaren is traditiegetrouw de laatste van het marktseizoen. We willen iedereen ontzettend bedanken voor het mooie jaar. Wij zijn nog even met opruimwerkzaamheden op de kwekerij bezig. Daarna gaan we ons alweer richten op het nieuwe seizoen. Met inkopen in Spanje, Portugal, Italië, China en Thailand.
We hopen jullie weer te zien op een van onze markten in het nieuwe seizoen.

Vriendelijke groeten van de mensen van Landgoedplant.

 

 

De Bloemenjaarmarkt Groningen 2022

Op de laatste vrijdag voor Pasen, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. Landgoedplant is hier al ruim veertig jaar te vinden. Dit jaar vond dit grote evenement plaats op 15 april 2022

Lees meer

Koningsdag Zeist.

Landgoedplant is hier al vele jaren traditie getrouw te vinden op de Slotlaan.
Daar waar de Slotlaan en de 1e Hogeweg elkaar kruizen. Wij bieden u daar, zoals u van ons gewend bent, de mooiste binnen- en buitenplanten aan.

Lees meer

Eens per maand wordt in Düsseldorf de bekende Fischmarkt georganiseerd en dan staat deze sfeervolle markt, direct aan de rijn gelegen, helemaal in het teken van  “Inkopen / Lekker eten / Genieten”.  Dan transformeerd de Düsseldorfer Tonhallenufer tot een grote markt met een bijzondere flair – een culinaire belevenis op hoog niveau.  Natuurlijk aangevuld met Live muziek!

Lees meer