Koningsdag Zeist.

Landgoedplant is hier al vele jaren traditie getrouw te vinden op de Slotlaan.
Daar waar de Slotlaan en de 1e Hogeweg elkaar kruizen. Wij bieden u daar, zoals u van ons gewend bent, de mooiste binnen- en buitenplanten aan.

Lees meer

De Bloemenjaarmarkt Groningen vrijdag 10 april 2020

Op de laatste vrijdag voor Pasen, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. Landgoedplant is hier al ruim veertig jaar te vinden.

Lees meer

Eens per maand wordt in Düsseldorf de bekende Fischmarkt georganiseerd en dan staat deze sfeervolle markt, direct aan de rijn gelegen, helemaal in het teken van  “Inkopen / Lekker eten / Genieten”.  Dan transformeerd de Düsseldorfer Tonhallenufer tot een grote markt met een bijzondere flair – een culinaire belevenis op hoog niveau.  Natuurlijk aangevuld met Live muziek!

Lees meer

Eens per maand wordt de Fischmarkt van Köln georganiseerd en staat dan helemaal in het teken van “Inkopen/Lekker eten/Genieten”.  Der Tanzbrunnen in Köln-Deutz transformeerd zich dan in een grote markt met een bijzondere flair.  Een  culinaire belevenis op hoog niveau.  Aangevuld met Live Muziek!

Lees meer