Fischmarkt Düsseldorf 2024

Eens per maand wordt in Düsseldorf de zeer bekende Fischmarkt georganiseerd en dan staat deze sfeervolle markt, direct aan de rijn gelegen, helemaal in het teken van  “Inkopen / Lekker eten / Genieten”.  Dan transformeerd de Düsseldorfer Tonhallenufer tot een grote markt met een bijzondere flair – een culinaire belevenis op hoog niveau.  Natuurlijk aangevuld met Live muziek!

In het jaar 2024 zal in Düsseldorf de 24e editie van de Fischmarkt van start gaan.. Vanaf april 2024 zal das Tonhallenufer, direct aan de Rijn gelegen, weer achtmaal in een bijzonder sfeervolle markt getransformeerd worden waar inkopen, lekker eten en genieten centraal zullen staan. Tijdens deze acht zondagen in 2024 zullen handelaren uit Duitsland, Italië, Frankrijk en Nederland hun culinaire lekkernijen presenteren.
Deze, in Düsseldorf unieke markt laat de bezoeker kennis maken met een geweldige sfeer met een prachtig uitzicht op de Rijn. Het assortiment van de ongeveer 90 handelaren gaat van verse vis en zeevruchten tot verscheidene andere delikatessen tot kunsthandwerk en natuurlijk zullen de wunderschöne holländische Blumen und Pflanzen van Landgoedplant niet ontbreken! Ook in 2024 zullen er weer rond de 40.000 bezoekers verwacht worden, die niet alleen van het talrijke aanbod van de handelaren zullen genieten, maar die ook met goede Live muziek vermaakt zullen worden. En u kunt gerust aannemen dat, met een koud glas wijn op een van de vele terrassen met uitzicht op de Rijn, een nieuw gekochte plant van landgoedplant onder uw arm èn goede Live muziek, u uw zondag niet beter wensen kunt!  Een echte aanrader!! We zien u graag op de Düsseldorf Fischmarkt!

Fischmarkt Düsseldorf 2024 :

07 april | 05 mei | 02 juni | 07 juli | 04 augustus | 01 september | 06 oktober

(03 november zijn wij niet aanwezig i.v.m. einde van ons seizoen)

Tijd :

Zondags van 10.00 tot 18:00

Lokatie :

Düsseldorfer Tonhallenufer.  Joseph – Beuys – Ufer

Parkeren :

Rheinterrasse